De automaten met verse producten van Boer in the Box zijn 24/24 uur beschikbaar op verschillende plaatsen in de provincie Antwerpen. Ze zijn te herkennen aan hun typische Boer in the Box uitstraling. Daarnaast zijn ze technisch perfect uitgerust zodat je steeds met verse producten naar huis gaat.

Onze Boer in the Box automaten

Onze gloednieuwe, moderne Boer in the Box automaten, die je kan herkennen aan hun unieke design, zorgen voor een uitstekende koeling zodat onze verse producten zoals aardbeien en kersen, steeds in optimale conditie kunnen worden afgehaald.

Boer in the Box werkt met een digitaal systeem waarbij de inhoud van de automaten 24/24 kan worden opgevolgd. Zo kunnen we de hoeveelheid van de verschillende automaten steeds opvolgen. Ons distributieteam heeft op die manier de juiste informatie om ervoor te zorgen dat de automaten ten allen tijde gevuld zijn met de meest verse producten. Zo bent u als consument zeker dat u geen onnodige verplaatsing maakt.

Meer weten over de verse producten die we aanbieden?

Automaten met verse producten op locatie in provincie Antwerpen

Onze locaties zijn zorgvuldig uitgekozen. Enerzijds is er gelet op de bereikbaarheid en anderzijds wordt er steeds gekeken naar de mogelijkheid om snel en eenvoudig te parkeren.

Geen kleingeld bij de hand? Geen paniek! Al onze automaten zijn voorzien om te betalen met bankkaart, briefjes en kleingeld. Mocht er zich toch een probleem voordoen met uw betaling, zijn alle automaten voorzien van een telefoonnummer, zodat u Boer in the Box steeds kan bereiken.

Meer weten over de locaties van de automaten?